A Hét Királyság Magyarországon!

A legújabb technikai megoldásokat is felhasználva, Ramin Djawadi vezényletével, nagyzenekarral, kórussal és szólóénekesekkel 45 városban lesz látható a Trónok Harca élő koncert Európában és Észak-Amerikában. A Papp László Budapest Sportarénába május 18-án érkezik az egyedülálló produkció.

A Trónok Harca népszerű zenéje már a kezdetektől fogva együtt élt a rajongókkal, hiszen a gondosan felépített dalok a karakterek közötti legfontosabb pillanatok érzelmi súlyát hangsúlyozták, elképesztő mélységet kölcsönöztek a csatajeleneteknek, és életre keltették George R.R. Martin könyveit.  Az Emmy- és Golden Globe nyertes sorozat az egész világon megragadta a rajongók fantáziáját, Ramin irgalmatlanul népszerű főcímzenéje pedig azonnal a popkultúra részévé vált.

Ramin Djawadi előző munkái közé tartozik a Grammy-jelölt Vasember filmzene 2008-ból, valamint a Tűzgyűrű, a Titánok Harca és a Warcraft. A Trónok Harca mellett, Ramint szintén Emmy-díjra jelölték olyan televízíós munkáiért, mint az HBO-n futó Westworld, vagy a Jövő emlékei, illetve a Szökés. Ramin legújabb projektjei közül pedig kiemelkedik az októberben bemutatásra kerülő Hegyek között mozifilm zenéje. 
A turné, amelyet a Live Nation szervez az HBO Global Licensing-gel együttműködve, innovatív zenei- és videotechnikát alkalmaz, amely életre kelti Westeros és Essos különböző részeit, valamint olyan felvételeket és képanyagokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a 45 állomásos új turnéra hoztak létre. A koncertkörút május 8-án indul Madridban, és összesen 20 várost érint Európában május és június folyamán. Az észak-amerikai kör szeptember 5-én kezdődik Vancouverben, és október 14-én zárul Torontóban.

A jegyértékesítés minden helyszínen szeptember 29-én, azaz most pénteken kezdődik 10 órakor. Az exkluzív HBO elővásárlási lehetőség már most is él, és egészen péntek reggel 9 óráig elérhető. A budapesti koncertre belépők a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu. oldalán keresztül vásárolhatók. Kizárólag ülőjegyek kaphatók a Trónok Harca 2018. május 18-i élő koncertjére a Budapest Arénába. A normál jegyek mellett 3 különböző VIP csomag szintén elérhető a rajongók számára.


Share on Google Plus